Szyszka vs. Krokiet relacja filmowa ze wspólnego wybieguOpracja"ciasna aklatka"

Zaczęty przez szyszka, 12 Wrz, 2008, 22:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mysza <")))/

Faktycznie klatka jest fantastyczna gratuluje pomysłu, będzie prawdziwym rajem dla szylek. Przesledziłam watek i filmiki, gratuluje połączenia szylek. tak to jest że kiedy dołączamy kolejnych członków stada, wczesniej ustalona hierarchia pomiędzy starymi również lega w gruzach, przez co moze okazać sie iż największy agresor spadnie do roli popychadła. Tak to juz jest w naturze :) Pozdrawiam.
Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

Zieffka

może dokupię jeszcze 3 samiczki, a Buba na pewno zmięknie XD żart of kors....choć myśl o widoku Buśki siedzącej bezbronnej z wytrzeszczem w kącie bo osaczają ją 4 pissed off pęcherze moczowe w futrze i Wacław na dodatek się dołącza i groźnie fuka....bezcenne XD
szynszylowy jest po prostu żywot mój

na zawsze w pamięci - Dziaba, Buba, Wacław

szyszka

Witam po dłuuuugiej przerwie.

Szyszka i Krokiet pozostali jako pierwsza dwójka z całej ekipy. 16 letnie szyle i powiem szczerze ze nie bardzo widzę u nich upływ czasu. Ciagle aktywne i w pełni szalone🙂😜

szyszka

Witam. Dzisiaj będzie smutno. Szyszka weteran odszedł od nas po 18 latach😭. Nie był chory do ostatnich dni bystry i ruchliwy bez żadnych upośledzeń itp. Ostatnie 2 lata szczuplejszy niż zwykle ale ciągle aktywny i pełen wigoru. Usnął i się nie zbudził ze starości. Życzę każdemu z forumowiczów takiej kulki której radość i wdzięczność będę pamiętał na zawsze. Teraz Krokietowi trzeba sprawić mniejszą klatkę. Nie zamierzam dodawać mu współlokatora gdyż on też ma 16 lat. Jest w niezwykłej  formie jak na "beżyka". Myślę że to zasługa jedzenia (CarePlus Chinchilla) siana (Timothy Hay)i regularnego podawania pyłku pszczelego Szynszyle żywiłem tylko tym junior dożył 13 lat Curly 14. Pozdrawiam forumowiczów-tych nowych jak i tych starych. 👍