PIASEK do podziału :)

Zaczęty przez Dzuzi, 08 Lut, 2010, 17:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ola0602

Szukacie jeszcze kogoś chętnego? No my byśmy ewentualnie z 2kg wzięli. Adam mógłby w Ostrowie odebrać, bo tam do szkoły chodzi. Ile by to kosztowało? jeszcze to przedyskutujemy, bo ostatnio Wafel nadwyręża nasz budżet...

Dzuzi

no to juz lepiej:) we trojke mozna zamoiwc:) wiesz co do piasku to wyjdzie o wiele taniej. porponuje by osoby chetne skonatkowaly sie ze mna na gg lub wiadomośc prywatna niech wysla...

Dzuzi

kamstach

Hm... mało jest chętnych na piasek, no niestety ja 10 kg nie wezmę bo u mnie tak nie schodzi, żeby trzymać 10 kg. A zakupy na razie odkładam, musiałam sie zabezpieczyć zakupami na miejscu  w sklepiku osiedlowym - niestety pannice czekać nie będą. W tym momencie zależy mi głównie na sianku:P
Zakręcona Szynszylomaniaczka

Ola0602

Ile wyjdzie 5 kg piasku? Bo nie wiem czy dobrze liczę że 20zł około... Adam stwierdził że tylko taką ilość nam się opłaca. :P Tylko co do odbioru byśmy się musieli umówić.

Dzuzi

Worek 20 kg kosztuje 123 zł, więc 1 kg kosztuje 6,15zł. 6,15 razy 5 kg = 30,75...

Ola0602

Dzuzi- napisz mi pw kiedy możesz zamówić i jak się umówić z moim Adamem po odbiór piasku- w Ostrowie oczywiście. ;)
p.s. Przepraszam że tyle czasu się nie odzywałam, ale miałam problemy z internetem...

Dzuzi

Zamóiwiłem piasek 20k worek Prestige Chinchilla Bathing Sand - Pył kąpielowy dla szynszyli (123zł). Nie ukrywam,że ąż taka ilośc nie jest mi potrzebna, chetnie odpsrzedam 5 lub 10 kg... oczywiście w cenie w takiej jakiej kupłem. Okolice Wrocławia, Oleśnicy, Ostrowa Wlkp czekam na wasze wiadomości:)

Ola0602

My weźmiemy z 5kg, napisz mi na priv szczegóły gdzie w Ostrowie mój chłopak mógłby się z Tobą umówić po odbiór piachu. ;) No i w jakim terminie. Pozdrawiam.

kamstach

Ja moge wziąc 5 kg - bo nie mam już nic ale do mnie chyba trzeba by wyslać. Koszty wysyłki ponoszę ja oczywiście.

Black_Queen

To w sumie ile 5 kg by kosztowało ?
Tak w ogóle wysyłka 1 kg paczki kosztuje 9,50  :?
~ Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości ~

Dzuzi

20 kg kosztowało 123 zł, z racji tego że cięzka to paczka mnie oszty wysyłki wyniosły 44zł ( ale 50% rabatu mam na wysyłke. wiec tylko 22zł)  wiec 1 kg 6,15 zł bez kosztów wysyłki...

Black_Queen

W sumie się opłaca, mmm... zastanowię się jeszcze :D
~ Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości ~

Dzuzi

Paczka powinna dotrzec w piątek:) tak napisał mi Pan Rysiu:P

Dzuzi

Piasek już dotarł, więc kto jest chetny:) ??

kamstach

Dzuzi

jakby ktos jeszcze chcial to moge sprzedać max do 5kg:P koszt wysylki to 20,5zł  plus cena piasku za 1kg - 6,15zł

Ola0602

Myyyy! Ile to chciałam? 5kg? :P Napisz mi gdzie i jak można odebrać.

Dzuzi

no można albo sobe przyjechacdo Miedzyborza:) albo wysłużyc się pocztą polską lub umowić się w Ostrowi, czasem tam bywam...

Ola0602

No my byśmy chcieli w Ostrowie wlkp odebrać jakoś... Da radę? Bo nie wiem gdzie w Ostrowie bywasz, w jakich rejonach...

Dzuzi

wiesz np moglbym podac przez kogos w weekend, zanjomi jezdza na studia do szkoly, tej na poczatku na ul. wrcoławskiej??

Ola0602

W przyszłą sobotę możemy odebrać z tego ostrowa? Napisz szczegóły, jak, gdzie, no i ile za to. Może na PW.

Dzuzi

Po rak kolejny mam zamir zamówić większą ilośc piasku, czy były ktoś chętny jeszcze ??

kamstach

Dzuzi

Witam, po raz kolejny cche kupić20 kg worek piasku http://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?products_id=1683  czy jest ktoś chętny do kupna "na pół" bądź w mniejszych proporcjach??

Szybka odpowiedź

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:
Weryfikacja:
Pozostaw to pole puste:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek

Wpisz litery widoczne na obrazku:
2+2=:
Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć