pilnie klatka

Zaczęty przez Patrycja, 12 Mar, 2011, 13:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Patrycja

kamstach

Kochana moja może być za mała lekkuchno, dzisiaj jak wrócę z pracy to ja dokładnie wymierzę, pod wieczór podam na maila.
Zakręcona Szynszylomaniaczka

wiki_eb

moja ma wymiary 100x50x60 no i niestety dzieli nas TROSZKĘ kilometrów... ale chętnie pożyczę :) tylko trzeba by było wykombinować transport, może jakimś pksem? Mogłabym się spytać wuja z pks sieradz czy mają takie połączenie, które by nam pasowało. Albo ktoś będzie jechał autkiem i nam zabierze... Oczywiście jeśli będziesz chciała
Głupcy chcą zapanować nad światem. Mędrcy chcą zapanować nad sobą.

julk44

PKS to dobry pomysł, mój dziadek jeździł do wrocławia, ale to musiałabym zapytać czy robi jeszcze te kursy. A z łodzi do bełchatowa to już rzut kamieniem żeby klatkę jakoś dostarczyć :)
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi, teraz śpij... Guliwer

kamstach

moja ma wymiar 75x45x45
Stanowczo za mała, nadaje się na łączenie.
Nie denerwujcie się w tej szyszka była w sklepie, już dawno w niej nie mieszka - służyła do łączenia.
Zakręcona Szynszylomaniaczka

julk44

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi, teraz śpij... Guliwer

wiki_eb

no może ty zadzwoń do dziadka :D wujo nie odbiera

[ot] sorki że tak długo ale jestem w trakcie odświeżania kuchni i właśnie malowałam szafki [/ot]

julk44

haha a co jak mnie przegoni  :D :D :D :D wstępnie wiem, że jeździ w sobotę lub niedzielę, ewentualnie trzeba byłoby dogadać się co do transportu klatki do Bełchatowa, ew Wadlew jest po drodze, a tam dziadkowie mieszkają :) Jak to widzisz ?

Może być jeszcze taka opcja, że to ja będę w weekend w łodzi, o ile nie skreślili mnie z listy studentów  [bacik]

wiki_eb

kurcze szkoda że wcześniej nie wiedziałyśmy, koleżanka z osiedla była w Bełchatowie, ale zadzwonie do niej spytać czy nie wybiera się wkrótce. Jak coś to będę kombinować inaczej :)

przejdźmy na wrzeszczadło, szybciej się dogadamy :)

julk44

wiki_eb

na stronie głównej pod wszystkimi wątkami :)

wiki_eb

Patrycja, jeśli wyślemy ci klatkę pksem w sobotę rano z Bełchatowa to we Wrocławiu na dworcu autobusowym powinna być ok. 9:30, dasz radę ją odebrać?

Szybka odpowiedź

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:
Weryfikacja:
Pozostaw to pole puste:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek

Wpisz litery widoczne na obrazku:
jak nazywa się zwierze które szczeka?:
Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć