Fundacja Ogony i szynszyle.info

Zaczęty przez dream*, 24 Maj, 2014, 19:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dream*

Kochani!
Miło mi poinformować, że nasze forum rozpoczęło współpracę z Fundacją Ogony

Współpraca polega na dodaniu nas do aplikacji promującej adopcje i wiedzę o gryzoniach.
Jest to chyba pierwsza tego typu aplikacja, za jej pomocą można czytać i pisać na naszym forum ale też śledzić ogłoszenia adopcyjne z Adoptuj Szynszyla bądź innych, wspaniałych organizacji i stowarzyszeń :)
Jest nam bardzo miło znaleść się w takim gronie.

Mam też nadzieję, że to uwrażliwi innych gryzoniolubów by np. interweniując w sklepach itp. zwracali uwagę także na szynszyle a w razie potrzeby pomocy zgłosili się do osób które taką pomoc mogą udzielić (tu pokłon dla Was, bo niejednokrotnie udowodniliście, że jesteście wspaniali, wrażliwi i zaangażowani)

Aby aplikację zainstalować należy zeskanować kod:

więcej informacji o aplikacji znajdziecie tu: http://adoptujogona.blogspot.com/2014/05/ogonowe-info.html

powiem tylko, że ja już zainstalowałam i mogę polecić wszystkim którzy chcą być na bierząco :)))

PS: możecie nas śledzić także za pomocą aplikacji: http://tapatalk.com/ :) w wyszukiwarce wpisując hasło: szynszyle
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

uszynszyla

Super sprawa, dobra robota! Czekamy teraz na aplikację na iOS ;)))
Miłośniczka szynszyli od 14 lat. Uwielbiam je podziwiać, mówić o nich i cieszyć się ich pięknem. Zapraszam na mojego bloga.

FundacjaOgony

Aplikacja na IOS raczej nie powstanie gdyż wymagają one klucza deweloperskiego który kosztuje 60 Funtów co raczej nie ma sensu przy darmowej aplikacji adopcyjnej :)

KarolinaGliwice

Z przyjemnością zainstaluje  [super]
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

MARLEY |*| ♥
PESIA |*| ♥

junoo

Super aplikacja :)
Cieszę się, że znalazł się tam rónież Degu Serwis!  [dance2]