[Działdowo, Warmińsko-mazurskie] Oddam 4 szynszyle, samce

Zaczęty przez anblublu, 30 Maj, 2016, 22:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anblublu

Witam, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie jestem zmuszona oddać moich 4 chłopaków :(
Biały wilson mozaika, beż i dwa standardy (rodzeństwo).
Karmione są karmą Versele Laga Crispy Pellets Chinchillas&Degus, sianem i ziołami z Herbal Pets.
Nie zależy mi na zarobku, tylko i wyłącznie na tym, aby trafiły w naprawdę dobre ręce.
Jest możliwość rozdzielenia, ale tylko w parach biały z beżem i standardy razem.
Mam 2 klatki, jedną metalową (wys. 120cm) używkę, oraz nową, złożoną w zeszłym tygodniu drewnianą wolierę (80cm). Jeśli ktoś przygarnie ich wszystkich razem, to oddaję tylko z metalową klatką, drewniana woliera jest za mała na całą czwórkę.
Wilson ma 4 lata, beż 4,5 roku, standardy ponad rok.
U standardów jest podejrzenie chowu wsobnego, zabrałam ich jako 1,5 miesięczne maluchy z zoologa. Jeden z nich miał kilka razy objawy podobne do padaczki (skurcze, trudności z chodzeniem przez kilka minut).
W drewnianej wolierze jest duży metalowy kołowrotek. Oddam z zapasem karmy, ziołami.
Proszę o nie ocenianie mnie, to dla mnie naprawdę trudna decyzja i nie chcę ich oddać byle komu z olx...
Mam już ich długo i ciężko się rozstać, ale niestety zostałam postawiona przed takim wyborem.
Odbiór osobisty w Działdowie (warmińsko-mazurskie), niestety nie mam możliwości ich dowiezienia.
Mój mail: sobiecka.anna36@wp.pl
Proszę o przemyślane decyzje, zależy mi, aby trafili w dobre ręce.

anblublu

Beżyk z Mozaiką pojechali dziś do nowego domku. Zostały 2 standardy - Edek i Franek.

anblublu

Ogłoszenie nieaktualne. Chłopaki znaleźli nowy dom :)