Jadę

Zaczęty przez emlcia, 25 Maj, 2004, 17:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emlcia

Niestety w tą środę czyli 26,27,28 maja mnie nie będzie bo jadę z klasą na wycieczke w bieszczady. :(  :( Ale jak wróce to postaram sie napisac baaardzo dużo postów. PaPa ;;)
Nędzny jest świat bez szylek i uczuć.

Ebe

No trzy dni bez forum, ja nie wiem co bym robiła (a bez netu...  :? ). Jak wrócisz napisz jak było.

emlcia

Było extra super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:
Nędzny jest świat bez szylek i uczuć.

pat

a moze cos wiecej powiedz :)
p.s
ja wyjezdzam 1-3 czerwiec
Nie należy sądzić, że diabeł kusi jedynie ludzi genialnych. Gardzi zapewne głupcami ale nie lekcewazy ich pomocy. PRZECIWNIE pokłada w nich wielkie nadzieje.
Charles  Baudelaire

Ebe

Pewnie bąbrowałyście do rana, jak to bez rodziców. W Bieszczadach to pewnie po górach troche pochodziliście? Ja mam wprawe bo pochodze z Podbeskidzia (podobna nazwa ale to gdzie indziej). Napisz czy zrobiliście jakąś trase?

Gaciorek

Taaa... Oni chociaż gdzies pojechali a my cio :?: 1 gim. i nie ma rzadnej wycieczki :!: Skandal  :cry:  A miało być tak pięknie... (bo niby do Kulki mieliśmy jechac)
Gato i Pusia po$draFiają ^^

szylka

My tak samo! Baba dopiero pod koniec roku, po wystawieniu ocen się obudziła z wycieczką...Haha, ale jedziemy na basen gdzię stam...Chyba do Brzegu Dolnego.
Pozdrawiam!
Ja, Wiki (szylek), Bezik (paput), Tulka (kicia), Filka (kicia).