Warkoczyk

Zaczęty przez Thorin_7, 24 Sie, 2006, 00:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Thorin_7

z jakiego kolwiek sznurka pleciemy warkocz i zawiszamy w klatce mozna tez do warkocza co jakis czas przywiazac jakies smakolyk zawsze padam na ziemie jak moj maluch siluje sie z tym warkoczem o rodzynke:)

szylman

fajny pomusł :wink:, robiłem coś podobnego moim, ale musze spróbować z tą rodzynką :D
! Produkcja naturalnych futer powinna być surowo zakazana !
25 listopada - Dniem bez Futra

_SmErFeTkA_

Przeraża mnie stwierdzenie "jaki kolwiek sznurek" ;) jednak stwierdzam że jakikolwiek to nie jest dobry pomysł, bo szynszyle z checią skosztuja nowego "lokatora" w klatce.
(\_/)       
(o.o )   // <--- szynszylek :)
(> < )//

szylman

ja nie plote warkocza ze sznura tylko ze siana :lol: sianko mogą jeść
! Produkcja naturalnych futer powinna być surowo zakazana !
25 listopada - Dniem bez Futra

_SmErFeTkA_

Z tego siana to dobry pomysł ;) szylman brawa  :b6: :s_happy: szynszyle lubia sianko i przynajmniej wiecej sie namecza by je zjeść ;)
(\_/)       
(o.o )   // <--- szynszylek :)
(> < )//

jodus

SIANKO ??!! :> hmm... tak dobry pomysł i znalazłam jeszcze jeden plus :P Sianko nie będzie rozrzucone tak po klatce... hehe
a co do sznurka Thorinowi pewnie chodziło o zwykły, szary sznurek ...bo przecież ie damy my sztucznego :)
Jodus

Mysza <")))/

najlepszy jest bawełniany sznurek z naturalnych włókien. Jakby coś, to łatwo go strawić...
Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

sylw...a

Fajny pomysł ja dałam łańcuszek mojemu szynszylowi i uwielbia się nim bawić  [-chomik-] :brawo:

k*baby

hehe mialam taki warkocz ale emilli stwierdzila ze jej tylko przeszadza i go strasznie nie lubila, ale moze wasze kulki sa mniej wybredne na zabawki ;)

Anna83

Warkoczyk zrobilam z swiezej wierzby. Witki sa gietkie i latwo sie zaplata ;) ...polecam to smakowita zabawa dla nich :)
Cytat: Thorin_7 w 24 Sie, 2006, 00:29
z jakiego kolwiek sznurka pleciemy warkocz i zawiszamy w klatce mozna tez do warkocza co jakis czas przywiazac jakies smakolyk zawsze padam na ziemie jak moj maluch siluje sie z tym warkoczem o rodzynke:)

Oj NIE ..rodzynek sie nie daje...powodują wzdecia.
Jagoda,Poziomka,Goja,Rozalia,Pistacja,Migdał, Fifi i Lili

Kasia*Cytrynka*Figa*Malinka*Aronia*

Spijcie skarby ..śnijcie