Jakie macie zwierzaki oprócz szylków. Pochwalcie sie !

Zaczęty przez mecinek, 16 Lip, 2007, 17:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jakie macie zwierzątka w domu?

Pies
81 (60.9%)
Kot
38 (28.6%)
Papugi i nne ptaki
12 (9%)
inne gryzonie
33 (24.8%)
inne zwierzęta
43 (32.3%)

Głosów w sumie: 133

Szynszylka xD

Kocham Szynszylki. Zdjęcia mojej Lodzi są w galerii :)

justa

Justa

ruda19

....^^.....

Uśmiech przede wszystkim ^^

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Gruszka

A starsza się liczy? Jak tak to moja wabi się Ania ;D
'mała wredna bezczelna, ale jakże zadowolona z siebie' - tak mi wyszło w teście o muminkach, czy to prawda? pewnie wyjdzie z czasem ;)

Gruszka

Matko! Od dziecka marzę o kocie i chce go nazwać Morfeusz, ale nie martw się duplikatu nie będzie tak jak i kota ;) Skórzana kanapa mówi nie ;<
'mała wredna bezczelna, ale jakże zadowolona z siebie' - tak mi wyszło w teście o muminkach, czy to prawda? pewnie wyjdzie z czasem ;)

SAMAEL

WITAM:) jak na obecną chwilę to posiadam szylkę,psa-wilka.myszoskoczka no i akwarium z rybami i chyba wystarczy tego dobrego:)))

Maru

"I love Mickey Mouse more than any woman I have ever know." Walt Disney

Szelek

A rybki, gdzie? W innych zwierzakach? Do innych można by zaliczyć termity, albo... no nie wiem co. Ale rybki powinny być oddzielną kategorią.

Kotka - Hello.
Suczka - Candy.
Mnóstwo Rybek.
Do niedawna miałam żółwia błotnego - Shruikan., bo był czarny, jak smok Galbatorixa.
A także chomika - Galbatorix, którego zjadł (chyba), Shruikan., bo tak to powinno być, że ktoś kogo się zniewoliło, powinien cię zjeść.
Miałam mnóstwo chomików m.in. - Harry'ego, Edwarda, Bellę, Ginny, Galbatorixa, Daniela, Kirstin. i wiele wiele innych.
Mam Szynszyla - Szelek,
Następnego jeśli będę miała niebieskiego to nazwę go, Eragon, albo Saphira,
a jak będzie czarny, będzie kolejny Shruikan!
"Nigdy nie widziałam lepszego sposobu na uszczęśliwienie szynszyli, jak wybieg, a gdy ona jest szczęśliwa, wtedy i ja taka jestem"
Nishu - VI 2013 -
Shelek - IX 2009 - VI 2014
Loulou - II 2014 -
Sheshe - VI 2014 - IV 2015

fenyx

1.Rybki dużoooo
+dokarmiamy kota :)
Kiedyś... mieliśmy jeszcze psa.
1234

KarolinaGliwice

Szylki - Timon i Moris :*  :love:
Ukochany Kot mojego brata - Pusiaczek rasy Meine coon [kotek_pije_mleczko]

Daawno temu psy- owczarek niemiecki długowłosy, kundelek Max i Pikuś , jamnik Tofik, Bernardyn Bary,

• Koszantniczki _ Chip& Dale

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

MARLEY |*| ♥
PESIA |*| ♥

junoo

Obecnie:
pies Aron - Polski Owczarek Nizinny
2 koszatniczki- Yerba i Guampa

U siostry:
suczka Zorka

Kiedyś:
15 myszek, szczur, 5 koszatniczek, 2 żółwie, 4 chomiki, 4 psy, kot, duuużo królików i rybek.
Yay mam nadzieję, że nie zapomniałam o żadnym :c

5zy5zka

Poza szynszylami mam jeszcze kochanego psa owczarka australijskiego (porzuconego przez poprzedniego właściciela). Wcześniej miałam  [-chomik-] [-chomik-] [-chomik-] chomiczki, świnki morskie i akwarium z ok. 50 rybkami.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

(*) Dukat - ze mną 09.08.2012r. - 02.02.2013r.

[-chomik-] [-chomik-] [-chomik-] [-chomik-]

Anna83

Ooo..ładne stado :) wstaw zdjecia proszę :). Ile l .miało  akwa? My mamy 375l : D
Jagoda,Poziomka,Goja,Rozalia,Pistacja,Migdał, Fifi i Lili

Kasia*Cytrynka*Figa*Malinka*Aronia*

Spijcie skarby ..śnijcie

5zy5zka

Cytat: Anna83 w 08 Maj, 2014, 07:58
Ooo..ładne stado :) wstaw zdjecia proszę :). Ile l .miało  akwa? My mamy 375l : D

Szczerze mówiąc nie pamiętam jaką pojemność miało akwarium, miałam wtedy jakieś 13 lat i sama się nim zajmowałam. Było dość duże, miałam sporo różnych rybek. Aż pewnego dnia kupiłam glonojada, który musiał być chory, zaraził całe akwarium i z 50 rybek przeżyła tylko 1 czarna welonka (moja ulubiona z resztą, rządziła całym akwarium), pozostałe ryby padły ciągu tygodnia.

Zdjęcia wstawię później, musiałabym poszukać jakiś dobrych w swoim "archiwum". O nowe ciężko bo futrzane towarzystwo nie lubi paparazzi ;)
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

(*) Dukat - ze mną 09.08.2012r. - 02.02.2013r.

[-chomik-] [-chomik-] [-chomik-] [-chomik-]

Gabryella

Vuko

Ja mogę pochwalić się tylko koniem ;)
No i szylką
Ty powiesz, że zwierzęta śmierdzą, a ja powiem, że tak pachnie moje szczęście.

junoo

Cytat: junoo w 13 Lut, 2014, 20:43
Obecnie:
pies Aron - Polski Owczarek Nizinny
2 koszatniczki- Yerba i Guampa

U siostry:
suczka Zorka

Kiedyś:
15 myszek, szczur, 5 koszatniczek, 2 żółwie, 4 chomiki, 4 psy, kot, duuużo królików i rybek.
Yay mam nadzieję, że nie zapomniałam o żadnym :c

A mi się stadko rozrosło o chomika Lucka i kolejne 2 koszki Korbę i jej córeczkę Orzeszka :)

agata92

Oh widzę, że tu więcej pozytywnie szurniętych osób na punkcie zwierzaków (my mamy pomalutku mały zwierzyniec w naszej kawalerce)
Można u nas znaleźć 4 koszatniczkowych samców I szynszyla Teda
Koszatniczki
1. Ares (błekitny)
2. Hektor (błkitny)
3. AS (pospolity)
4. Hary (pospolity)