Spotkanie szynszylomaniaków ze Śląska i Małopolski

Zaczęty przez szyszek5, 19 Mar, 2015, 14:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bożena

Kochani,pora się poznać w realu. Ustalmy datę i miejsce spotkania.
Ja proponuję termin 25.04 lub 2.05.

martynkka21

Jeżeli chodzi o mnie to ja się dopasuję grafik ustalam na zakończenie każdego miesiąca także wolne wpiszę sobie bez problemu jak i miło by było poznać tak wspaniałe osoby w realu :)

Bożena

Czyli tak
1.mikar78
2.martynkka21
3.Bożena

reszta ekipy proszę się dopisywać

Aishaq

Bożena

Ewa85

no ja też się wpisuję, koniecznie bez dwóch zdań.

Claudi

Czy w spotkaniu może także ewentualnie uczestniczyć SDS (Stary Dziad Szynszylowy)?

Bożena

Cytat: Claudi w 20 Mar, 2015, 15:09
Czy w spotkaniu może także ewentualnie uczestniczyć SDS (Stary Dziad Szynszylowy)?
Ubawiłeś mnie tym SDS-em. Nie pytaj się tylko przyjeżdżaj i tyle. Będziesz błogosławiony między niewiastami.

Bożena

Cytat: Metallowa w 20 Mar, 2015, 16:24
błogo-wstawiony? : D To się gruba impreza szykuje ; D

no będzie się działo

Ewa85

O i Claudiusz będzie. :) No samo VIPowskie towarszystwo :). SUPER!!! Już nie mogę się doczekać!!! A co mamy w programie? Jakieś plany? Pomysły? Propozycje?

Bożena

Ewa musimy znaleźć jakąś przystań na to nasze spotkanie.Z tego co wiem każdej z nas gębusie się nie zamykają i kłapać pewno będziemy jedna przed drugą a i Klaudiusz do milczków nie należy.  Co do atrakcji to macie pole do popisu.Proponujcie haha. Ja wiem na pewno,że na skok ze spadochronem czy na bungee mnie nie namówicie.

marcsl

Bożena

Cytat: marcsl w 20 Mar, 2015, 22:36
No nie!  [glowa_w_mur]

A ty czego walisz głową w mur  :>  ? Jeszcze go niechcący zburzysz i będzie po murze  ;D  albo głowę rozbijesz  :s_placz:

Ewa85

@Bożena znajdziemy jakieś miejsce, gdzie będzie można spokojnie i bez przeszkód rozmawiać i chichotać! :)
@marcsl co się dzieje?

Bożena

Cytat: mikar78 w 23 Mar, 2015, 13:22
Czuję, że to będzie mega spotkanie  [woot] i bardzo się na nie cieszę  [dance2]

Jutro z Ewą opracujemy plan działania. Na skok ze spadochronem nie licz.

Claudi

Proszę o informację ile ton szczepionki antychichozowej mam zabrać ze sobą...

Bożena

Cytat: Claudi w 23 Mar, 2015, 14:55
Proszę o informację ile ton szczepionki antychichozowej mam zabrać ze sobą...
Oj ,sporo  [good]

Ewa85

Cytat: Bożena w 23 Mar, 2015, 14:54

Jutro z Ewą opracujemy plan działania. Na skok ze spadochronem nie licz.

To będzie hardcore!!! Nie będzie skoku ze spadochronem, będzie od razu bez spadochronu :D

Bożena

Jak wy takie atrakcje wymyślacie ............to ja chyba padnę trupem zanim dojdzie do spotkania. Już się zaczynam bać.

Bożena

Obrady z Ewą zakończone.Pomysły są ,meta prawdopodobnie też.Szczegóły za kilka dni dostaną osoby zainteresowane na PW.

martynkka21

no no pięknie się zapowiada :) oby ten miesiąc równy szybko zleciał :)

dream*

kurcze, szkoda, że nie Kraków :(
a już ustaliliście jakąś datę? To bym na wszelki wypadek wzięła sobie dyspozycyjność na te dni :P
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

Bożena

Ewa85

Miejsce też ustalone. Szczegóły na PW. :) Kto jeszcze będzie, paluszek do góry.

Bożena

Będą jeszcze ( mam nadzieję ) dwie cudne babole , jedna z KRK druga z J-bia, Z czego osobiście baaaaaaaaaaardzo się cieszę.