Ukrywanie wiadomości dla niezalogowanych użytkowników

Zaczęty przez dream*, 21 Cze, 2016, 14:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dream*

Kochani,
niezawodny @Adrian napisał nam skrypt dzięki któremu Wasze wiadomości będą niewidoczne dla osób niezalogowanych na forum. Mam nadzieję, że taka opcja sprawi, że będziecie czuć się tu jeszcze swobodniej :)
Już np. nie musicie się obawiać, że Wasz szef zobaczy co piszecie w pracy na forum  [pajacyk]

Poniżej screeny jak ukryć swoją wypowiedź dla niezalogowanych.

Jeśli chcecie by wszystkie Wasze nowe wpisy były ukryte możecie włączyć taką opcję wchodząc w:
PROFIL -> MODYFIKUJ PROFIL -> OPCJE WYGLĄDU
i tam zaznaczyć odpowiednią opcję.
lub na skróty kliknijcie ten link: http://szynszyle.info/forum/index.php?action=profile;area=theme

Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

dream*

angel09

"Już np. nie musicie się obawiać, że Wasz szef zobaczy co piszecie w pracy na forum  [pajacyk]"

Hehe uśmiałam się, opcje będę włączać:) szefowa już nie zobaczy co robie w pracy :)

dream*

Ja tak samo  [pajacyk]
włączyłam sobie domyślne ukrywanie żeby się nie zapomnieć :) Wiecie, czasem ciężko wytrzymać 12h w pracy bez Was :)

Lolivette

Co prawda mnie i tak nikt w pracy nie szpieguje bo nic nie zrozumieja  [rotfl] ale mysle, ze wielu osobom pozwoli to pisac bez obawy przed szefem  [good] Dzeki Adrian! Kawal dobrej roboty  [polecam]

Dosiek

Pańcia

Szkoda, że nie mam zasięgu w pracy :D Tak poza tym fajna opcja jak człowiek chce ukryć się przed wścibskimi oczętami :D

Mysza <")))/

@dream* Twój szef to akurat chyba zna Twoje hasło, bo ciągle łazi po Twoich profilach XD Ukryłam tę wiadomość na próbę :D

btw, zastanawiam się nad sensem ukrywania odpowiedzi administratorsko-moderatorskich. Niestety jesteśmy na cenzurowanym-takie przywileje, alei  funkcja wyższa. A stety, ponieważ większość naszych postów powstaje w działach: ostry dyżur lub poradniki. Gdybyśmy to ukryli, to kurcze, ktoś kto potrzebuje pomocy na szybko, choćby głupie wskazanie: nie czekaj- leć do weta! może tego nie przeczytać. :(
Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

dream*

Tak, dlatego istnieje opcja włączenia / wyłączenia ukrywania postów w "załączniki i opcje dodatkowe " pod każdą wypowiedzią.

SZYNSZYLKA BEZA

"Co jest lepsze, urodzić się dobrym czy ogromnym wysiłkiem przezwyciężyć swą spaczoną naturę?"
-Paarthurnax

*Najlepszy przyjaciel ma zawsze cztery łapki*
Kocham was szynszyle!
-------------------------------------------------------
Ze mną Beza i Malaga

Mysza <")))/

wszystko ok, tylko te info "wiadomość ukryta", to czy mogłoby być jakieś mniejsze beż tych podkreśleń, albo po prostu jakiś znaczek jak tryb incognito w google, zamiast tego tekstu? Bo trochę pole wiadomości zaczyna sie przez to rozjeżdżać i robić za wielkie.  To już pytanie dla technicznego, nie? @Adrian  :)

Adrian

jak tylko znajdę ikonkę odpowiednią to ją dodam, poza tym info jest widoczne tylko dla moderatorów

U mnie niestety na małym ekranie (15", 1366x768) dużo rzeczy wygląda dobrze, a później okazuje się, że tak nie jest.. nawet na mojej stronie był styl źle napisany i się rozjeżdżał :)

Mysza <")))/

Rozumiem :) Dla mnie jest już za dużo kresek w poście, odstępów itd. Dlatego wystarczyłaby tylko jakaś mała ikonka w narożniku po prawej z góry i wsio. ;)

Metallowa

Mysza <")))/

Adrian

no to dobrze :)

Jeśli macie jeszcze inne uwagi piszcie

dream*

Jest idealnie :)
Ja nie mam uwag :p mogę co najwyżej myśleć nad nową modyfikacją  [pajacyk]

Adrian

dream*

Cytat: Adrian w 22 Cze, 2016, 01:06
Myśleć możesz, ale czy ją napisze... :P

Wiem, wiem. Juz i tak jestem upierdliwą dream*

Mysza <")))/

Alinka, dzięki Twoim kreatywnym pomysłom forum się rozwija i to bardzo w ostatnim czasie. Przez lata mogliśmy co najwyżej pomarzyć o jakichkolwiek modyfikacjach, przenosinach, naprawie błędów, no i groziło nam całkowite odcięcie od "silnika", więc gdyby nie Ty i Adrian to nie byłoby teraz już nic. O.o Wasza praca jest nieoceniona na dzień dzisiejszy. :)

dream*

Lolivette

Przez 30 sec nie moglam zajarzyc co sie zmienilo  [rotfl] A to duszek po prawej zamiast napisu [rotfl]brawo ja <3

Kasia1909