it's ok to be gay!

Zaczęty przez dream*, 06 Mar, 2009, 11:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mysza <")))/

Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

marcsl

Będzie dobrze.Zdrówka dla chłopaków  [:)]

Lolivette

dream*

Dziś na zawsze zasnął Filip. Przez te lata wiele przeszliśmy:  atak neurologiczny, giardioze, zatrucie mykotoksynami, szycie paskudnej rany na szyi, zatrucie hemolityczne, ostre zapalenie wątroby, przewlekłe zapalenie wątroby, niewydolność nerek. Biochemia i morfologia którą robiliśmy kilka dni temu wykazała, że ze wszystko to udało się nam pokonać, za to nas pokonała ostra i nagła klostridioza. Myślałam, że nic go nie ruszy, cóż, życie boleśnie uczy pokory. Nie ma co ukrywać, to od Filipa wszystko się zaczęło: moja przygoda z szynszyle.info, miłość do gryzoni i praca w sklepie zoologicznym, później w lecznicy z lek.wet. specjalistą chorób zwierząt futerkowych, później studia zootechniczne a także to, że dziś możecie kupić sobie mieszankę ziół którą opracowałam specjalnie dla swoich zwierząt. (Gryziółka HP). Dzięki pasji którą we mnie zaszczepił poznałam wspaniałe osoby które są lub były dla mnie ważne. Był powodem, inspiracją i przyczyną. Pozostawił po sobie pustkę i smutek.

Filip miał niecałe 14 lat, spędziliśmy razem pół mojego życia. Nie umiem nawet opisać tego co czuję.

Myślę, że jakiś czas mnie tu nie będzie.
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

SZYNSZYLKA BEZA

Trzymaj się kochana [:((] :*
Będziemy na Ciebie czekać :(
"Co jest lepsze, urodzić się dobrym czy ogromnym wysiłkiem przezwyciężyć swą spaczoną naturę?"
-Paarthurnax

*Najlepszy przyjaciel ma zawsze cztery łapki*
Kocham was szynszyle!
-------------------------------------------------------
Ze mną Beza i Malaga

marcsl

Bardzo mi przykro Dream

Rukola

Trzymaj się Dream!

M___M

Przykro to czytać. Trzymaj się Dream!

Mam nadzieję że szybko do nas wrócisz z kolejną szynszylą bo nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie.
Btw. Podoba mi się ranga "Młodszy Szynszylownik", bo przynajmniej ona nie mówi mi brutalnie, że latka lecą.

angel09

Wiem, że to banał, ale ten mały, dzielny futrzak biega sobie beztrosko za tęczowym mostem. Wszyscy wiemy, jak o niego walczyłaś. Jesteś cudowną opiekunką. Trzymaj się ciepło;*

Wilczy Deszcz

:( przykro... po tylu latach. Trzymaj się jakoś.
Szałwia & Tosia & Yuri w nowym domu.

Ze mną tylko pies - Rita.

Mysza <")))/

@dream* będę czekała. Czułam tak samo, kiedy po 11 latach odeszła moja Tusia.
Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

Roedeer

Bardzo mi przykro :( Mam nadzieję, że wrócisz. Jesteś jedną z guru tego forum
Sofie  (ur. 08.2016) u mnie od 19.01.2017
Karen (ur. ~ 02.2016) u mnie od 09.02.2017

W pamięci * Luna (ur. ~ 2013, zm. 17.03.2017) u mnie od 09.02.2017 :"(