Szynszylek na gumtree!

Zaczęty przez Kinia_Hermi, 10 Gru, 2012, 17:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kinia_Hermi

Witam. Przeglądałam gumtree i znalazłam ogłoszenie o sprzedaży szylka. Moim zdaniem jest on trzymany w złych warunkach, ma maleńka klatkę, a sprzedawca uważa, że szynszyl nie ma specjalnych wymagań. Nie wydaje mi się, żeby dobrze zajmował się zwierzęciem, wnioskuję chocby ze sposobu, w jaki go trzyma. Właściciel mieszka, jak wynika z ogłoszenia, w Poznaniu. Oto link:

http://poznan.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=426080758

Proszę was, pomóżcie :(. Sama bym go wzięła, ale mogę..

Alicja Mannschack

O Boze,  widzieliscie ta klatke,  jak dla chomika,  przy kaloryferze i przy oknie   :(   

Piecho

o matko  ???
ludzie nie mają pojęcia jakie warunki powinni zapewnić zwierzętom. Udostępnię to, bo sama niestety nie mam już możliwości przygarnięcia kuleczki :(
Odżo* i Józio* Dzikusek * tęsknię za Wami mali Przyjaciele

Kinia_Hermi

Może chociaż jakiś dom tymczasowy? Zalogowałam się na tym forum specjalnie, żeby umieścic to ogłoszenie, bo nie wiedziałam gdzie indziej zgłosic się o pomoc.. Proszę, niech go ktoś stamtąd zabierze!

Belzebuba

Ogłoszenie zniknęło, czyżby jakaś akcja z Waszej strony to spowodowała? (mail do właściciela itd)?

Kinia_Hermi

Ja nic nie robiłam, bo właśnie bałam się, że go spłoszę i już potem szylka nie znajdziemy. Może ktoś go adoptował?