Wyniki głosowania na prace konkursowe "Mój przyjaciel szynszyl"!

Zaczęty przez Mysza <")))/, 21 Paź, 2007, 12:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mysza <")))/

Witajcie Kochani Uczestnicy i Forumowicze :)

Powiem tak, walka była zażarta i na początku nie było wiadomo kto tak naprawdę wygra. Dopiero ostatnie głosy były decydujące.
Tak naprawdę ciężko jest wybrać tę najlepszą pracę z tak wielu różnych prac, bo każda jest piękna i każda ma swój styl. Różny jest też wiek wykonawców i ich kontakt z artykułami malarskimi. Myślę, iż konkurs był dobrą zabawą i dla Was i dla nas, jako administracji. Jakiekolwiek wyniki będa podane, wiedzcie, że Wasz wysiłek został doceniony (ale o tym powie Wam później Admin Andreas :) )
[/size]

Głosowanie odbywało się na zasadzie punktów przydzielanych wg nominacji głosujących.

Za każdą nominacje na odpowiednie miejsce, uczestnik otrzymywał odpowiednią liczbę punktów:
pierwsze miejsce 5 pkt.
drugie miejsce 3 pkt.
trzecie mijesce 1 pkt.

Głosy niezawierające odpowiedniej ilości nominowanych miejsc, zostały dziś usnięte jako nieważne.
Skoro wybierane miały być 3 miejsca, to wybranie tylko 2 miejsc ujemnie wpływało na szanse pozostałych uczestników konkursu. Do każdej osoby, która przysłała mi żle wypełniony "głos konkursowy", wysyłałam na PW prośbę o ponowny wybór pominiętego miejsca lub wpisanie odpowiedniego wykonawcy pracy zamiast mnie lub Dream*, ponieważ my tylko wstawiałysmy prace za osoby, które nas o to prosiły. Niektórzy pokwapili się, wypełnili "głos konkursowy" ponownie i odesłali do mnie, niektórzy nie i ich głos przepadł. [/size][/color]

A teraz przechodzę do najważniejszej częsci czyli: UWAGA! UWAGA! Podaje wyniki konkursowe!

Miejsce I z punktacją 113 otrzymuje - Myszagi

Miejsce II z punktacją 103 należy do - Kiwi

Miejsce III z 41 punkcikami wywalczyła sobie - Jodus

*Wyróżnienia: egzekwo, za udział jako najmłodsze uczestniczki konkursu otrzymują: Szynszylusia i AB-BA :)
[/size][/color]

Wszystkim zwycięzcom i uczestnikom GRATULUJEMY :)

W głosowaniu brały udział: 42 osoby, a punkty to wyniki ich nominacji.

Pozostałe głosy rozłożyły się tak:

[załącznik usunięty przez administratora]
Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz.

jodus

Gratuluje Myszagi i Kiwi bo to rzeczywiście najpiękniejsze prace...  :brawo:
i dziękuje za głosy oddane na moją pracę ... leće powiadomić o tym moich chłopkaków :)  [-chomik-]
Jodus

Kiwi

Dziękuję :) Ja od siebie gratuluję wszystkim pozostałym uczestnikom :)
Weronka & Frania, Ginewra & Furia, Żabka & Żuczek
Amelka, Vivi, Romcia, Mia w

Anna83

:)  :brawo: :brawo: Dziękuję Wam za dobrą zabawę...i aby było więcej takich konkursów.Bo to naprawdę fajna zabawa :) Wygrały te trzy pracę na które głosowałam :) Brawo Myszagi, Kiwi i Jodus. Pozdrawiam :)

Dziękuję za oddane na mnie głosy :)
Jagoda,Poziomka,Goja,Rozalia,Pistacja,Migdał, Fifi i Lili

Kasia*Cytrynka*Figa*Malinka*Aronia*

Spijcie skarby ..śnijcie

szylka

Super konkurs, mimo, że zdobyłam mało punktów ;) Poziom naprawdę wysoki- okazało się, ilu mamy zdolnych artystów na forum :P

Więcej takich konkursów!
Pozdrawiam!
Ja, Wiki (szylek), Bezik (paput), Tulka (kicia), Filka (kicia).

dream*

Muszę powiedzieć, że sama miałam bardzo duże problemy z wyborem trzech prac :( wszystkie były śliczne i ciekawe, różne techniki, różne sposoby i pomysły, bardzo ciężko było wybrać tylko trzy prace. Wszystkie były świetne i pokazaliście wysoki poziom, pokazaliście też, że potraficie się bawić - bo na początku nie spodziewałam się tak dużego odzewu i zaangażowania w ten konkurs, bardzo mile mnie zaskoczyliście, gratuluję wam wszystkim i podziwiam prace ;)
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

seikatsu

Ja sobię myślę, że pierwsze koty za płoty. I kto wie czy pierwszy konkurs nie spowoduje, że będziemy mieć w kolejnych wsyp uczestników :D Byle tylko sponsorzy dopisywali  hihihihihihi

Anna83

Może będzie jakiś konkurs na święta :) coś z prezentami i choinką :)
Liczy się dobra zabawa i moim zdaniem nie muszą byc nagrody rzeczowe.

Spijcie skarby ..śnijcie

makrelka

Dzięki  za super zabawe  i gratujuje wszystkim  :D

myszagi

Trochę mnie nie było i dopiero dzisiaj mam okazję zobaczyć wyniki, które mnie zaskoczyły.Dziękuję bardzo za wszystkie Wasze głosy. Naprawdę nie spodziewałam się aż takiego uznania . Chciałabym również pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu bo prace były naprawdę piękne i miałam trudności z wyborem na którą pracę zagłosować. Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję.

Anna83

myszagi jeszcze raz gratuluję. Praca jest śliczna. Napisz proszę szczegóły powstania szkicu,bo to chyba nie Twoja szylka co a Dream* co?

Spijcie skarby ..śnijcie

myszagi

Zgadza się moje kulki jakoś nie chciały pozować i skakały jak szalone...a jakoś ciągle nie mogę się zabrać aby zgrać na komputer zdjęcia. Tak więc modelem został Filipek *dream, która robi świetne zdjęcia. Do tego Filipek wyszedł na zdjęciu tak ślicznie (oczywiście wszystkie kulki wychodzą śliczne ale to było niepowtarzalne), że wygrał casting na modela  :)  . Moje szaraczki jednak pomagały strasznie biegając po rynsunku i w ten sposób pomagając w cieniowaniu ołówka  :D .   

Anna83

myszagi napisz jeszcze jak długo trwała praca.I czy kształcisz się w tym kierunku? Bo naprawdę śliczna praca  :brawo: :brawo:

Spijcie skarby ..śnijcie

myszagi

Praca w sumie trawała około 1,5 h no z małymi przerwami na wyciąganie chłopaków z różnych zakamarków i na walkę z nimi o mój kubek z herbatą  :) . Nigdy się nie kształciłam w tym kierunku, poprostu lubię czasem coś wysmarować.Pamiętam, że pierwszy raz narysowałam szynszyla jakieś 10 lat temu kiedy to byłam szczęśliwą posiadaczką pierwszej szylki-był to jedyny (do teraz) taki obrazek i szczerze powiedziawszy to nie wiem co się z nim stało. Można powiedzieć, że to moje zamiłowanie i odskocznia - przejęłam to po moim chrzensym, który mieszkał z nami jak byłam mała i malował piękne obrazy, zaraził mnie tym a wyprowadzając się zostawił mi pierwsze moje farby olejne. Obrazów mało stworzyłam ale kocham ołówek i czasami dorwę się do pasteli olejnych, ale wtedy wybazgruję do końca chociaż jedną kredkę i wszystko wkoło jest wysmarowane - także pastele w moich rękach są niebezpieczne :) . 

AB-BA

Gratuluję wszystkim wygranym i nie :) Wszystkie prace były naprawdę piękne :):):)
:brawo: :brawo:
Nie ma to jak szylka :)

mieniek

DZIEKUJE BARDZO za mily prezencik za uczestnictwo w konkursie.powiem szczerze ze smutno mi sie zrobilo gdy spojrzalam na wyniki i tylko moja praca nie otrzymala zadnego glosu... :( no ale coz...  widocznie szylki to nie moja specjalnosc :) bardzo zaskoczyla mnie ta przesylka dlatego jeszcze raz dziekuje :)  [-chomik-]moje szynszylki bardzo sie ciesza :P no i przede wszystkim GRATULACJE DLA TYCH NA PODIUM :) i dla wszystkich ktorzy wzieli udzial w konkursie :)

Kiwi

Ja również dostałam już nagrodę :) Szyle zachwycone, wszystko im smakuje :D Aha, adres był źle wpisany i pan listonosz głowił się gdzie dostarczyć przesyłkę, bo ja mieszkam pod 6, a na paczce napisane było 16 :P A w bloku jest tylko 9 mieszkań, hihi ;) Na szczęście  paczkę szczęśliwie otrzymałam :)

Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim gratuluję :)
Weronka & Frania, Ginewra & Furia, Żabka & Żuczek
Amelka, Vivi, Romcia, Mia w

dream*

Zapraszam do opisywania produktów które dostaliście i wrażeń waszych i waszych puszystych kulek w dziale żywienie ;)
Napewno przyda się innym użytkownikom, a kto wie, może zachęci sponsorów do zasponsorowania nowego konkursu? ;)
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś.
Pedro&Wacik&Alvin//Yuki*Ciacho*Elo*Filip

myszagi

I do mnie dotarła paczka. Odebrała ją moja mama gdyż mnie ostatnio nie było w domciu. Chłopaki od razu dostały od niej smakołyków i z jej telefonicznego sprawozdania wynika, że były zachwycone...co mogę potwierdzić po przyjeżdzie spowrotem do domu.
Chciałam jeszcze raz podziękować i pogratulować wszystkim naprawdę pięknych prac.

latina27

dziękowałam juz na wrzeszczadle ale chętnie podziekuje jeszcze raz !!!!
Bobuś dostal podstawowy pokarm z Herbal Farm,oraz extra duzy gryzak brzozowy :D
Jest w siodmym niebie.W tej karmie znajduje sie min prazona kukurydza (popcorn) no i komedia normalnie.Bobek siadl na sofie w lapkach mial popcorn i patrzyl na tv....kinoman pełna parą  :D hehhe  [-chomik-]

Szynszylusia

Do mnie też już dotarła. Szynszylki się bardzo z niej ucieszyły. Gratuluję wszystkim wygranym!
'. I ♥ animals! .'

jodus

Wiem że dosyć późno...
ale chciałam bardzo podziękować organizatorom konkursu za taka precyzje i wywiązanie się w 100% ze swojego zadania...
paczkę dostałam w poniedziałek byłam zaskoczona że tak szybko przyszła (kiedyś czekałam pół roku i nie doczekałam się)...
szylki są zadowolone i codziennie dostają inne ziółka...
nie mówiąc o moim króliczku który też się załapał i korzysta [-chomik-] no w końcu produkty Zuzali (bo takie otrzymałam) są przeznaczone dla królików i gryzoni :)
Jodus

Anna83

Chciałam bardzo podziękowac za paczkę :) naprawdę bardzo mi miło :) Gryzak jest super  :brawo: dostałam też sałatkę owocową :) a one uwielbiają owoce :) .  Naprawdę wielkie dzięki w imieniu Maliny i Jagody  [-chomik-]  [-chomik-]

Spijcie skarby ..śnijcie

szylka

I ja również dziękuję :) Świetny pomysł z nagrodami pocieszenia ;) Ja też dostałam sałatkę owocową- lepiej nie mogłam trafić :)
Pozdrawiam!
Ja, Wiki (szylek), Bezik (paput), Tulka (kicia), Filka (kicia).

gosiaa13

Do mnie tez wszystko trafilo jakis czas temu. :) Ja i moja mala wredota jestesmy wdzieczne. :D